כל חיי אמרתי שאני גיי נמשך רק לגברים...

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

05/05/2018 | 10:11 | מאת: אוריאל

אבל בכללי הרגשתי מעט משיכה על יופי של בנות עוד מגיל צעיר.... אני מניח שהדחקתי את זה בעקבות ריב עם אמא שלי ושנאתי נשים. כלומר הכנסתי לתת מודע שלי שאני שונא נשים או משהו כזה... גם יצאתי מהארון בתור גיי ואני מגיע ממשפחה דתית וחזרתי בשאלה, אני בן 33 איך אני מצליח לממש את אהבתי או עושה סקס עם בחורות או גם בו זמנת עם גברים? אני יכול להגדיר את עצמי שאני לא ממש סגור על עצמי כל כך לגבי המשיכה שלי. יש לי בעיית זקפה (כלומר חרדת ביצוע) שאני מביא בחורים לסקס... אני מבין שזאת בעיה נפשית שקשורה בכלל לעצמי ולאישיות שלי.... יש לי גם עניין של חרדה חברתית בחיים ואני מנסה לשפר את החיים שלי לטובה. אשמח לתגובה איך ניתן לעזור לי. כי החיים שלי עד היום לא היו כאלה טובים....

לעיתים החיים מזמנים לנו דברים שונים .אם יש לך תחושה כי החיים שלך לא טובים או לא ברורים. שווה ללכת לטיפול פסיכולוגי על מנת שיעזור לך עם הבעיות בחיים.

מנהל פורום סקסולוגיה