כבר לא יודע מה אני רוצה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

04/05/2018 | 17:31 | מאת: בדוי

היי, בן 22, כבר לא יודע לאן לפנות אני עתיד להתחיל טיפול פסיכולוגי בימים הקרובים אבל אין לי סבלנות והגעתי למצב של ספקות מטורפים לגבי המשיכה שלי. מאז ומעולם נמשכתי רגשית לבנות, מעולם לא התנסיתי עם גבר, והחוויה המינית הכי עוצמתית שלי קרתה לאחרונה עם בת הזוג שלי כאשר דחפתי לה אצבעות ונגעתי לה בחזה ותוך כדי מאונן וגמרתי. יש לציין שכל פעם שאני איתה, עומד לי בלי הפסקה, משהו בנוכחות שלה פשוט עושה את זה. הבעיה שלי, היא שכמעט אף פעם לא נמשכתי לשדיים/ איבר מין נשי. וכמובן שאף פעם לא עניין אותי איבר מין גברי. מה שכן מושך אותי מאוד זה אתלטיקה, גוף אתלטי, שרירי(לא מדי), גם אצל נשים, וגם אצל גברים. אני כל פעם מוצא את עצמי מאונן על סרטונים כאלה, וגם על פורנו נשי רגיל אבל לא על פורנו גברי, אף פעם לא. משהו בקוביות, ידיים אתלטיות, מאוד מושך אותי מינית. הבנתי שיש פטיש כזה אבל אני רוצה להיפטר ממנו וזה מתסכל אותי למה אני לא נמשך לאיברים מין נורמלים של אישה. תחת למשל של אישה כן יכול לעשות לי את זה, נשיקה איתה כן מעמידה לי בטירוף, כל מגע מיני איתה מלווה בטיפות שיוצאות לי מהפין קצת, לא של גבר. מבחינה רגשית, תמיד נמשכתי רק לנשים, אבל כן יצא לי לדמיין פעמים של נישואים או זוגיות עם גבר, לא במובן המיני נשיקות יחסים וכאלה אלא במובן של ניהול חיים כאלה. אציין שאני מאובחן בocd לא פשוט כבר שנים. מה שמתסכל אותי באמת זה הפטיש הנוראים הזה לכל דבר שכולל שרירי ידיים, קוביות, כושר, יותר מגרה אותי שחברה שלי תעשי כושר תוך כדי שאני אשכב איתה מאשר לחשוב נניח על לרדת לה או לשים את הראש בין החזה שלה(דברים נורמלים של גברים נורמלים) אני מתעסק בזה הרבה ונכנס לדיכאון והדבר היחיד שאיכשהו מנחם אותי זה שהמשיכה היא כבר לא שחור ולבן ובכל אחד יש גם קצת משיכה לאותו מין אבל אני כבר באמת מתחיל לחשוב שאני נהיה א-מיני כי סקס מעולם לא עניין אותי אלא רק מה שציינתי מעלה. המחשבות הטורדניות לא מרפות ואני מפחד שלא אוכל לנהל חיי מין תקינים וחיים תקינים בכלל. כיצד אפשר להיפטר מפטיש ולהימשך בלעדית לאיברים הנשיים בעלי הקונוטציה המינית? אני אציין גם שגדלתי עם שתי אחיות בגילי(שלישייה) וכבן היחיד, קיבלתי יחס מועדף ולכן פיתחתי חוסר ביטחון מהחיים ואני רוצה להיות גברי יותר ופחות רגיש, פחדן, פגיע, רוצה לאהוב מה שגברים אוהבים ולא להתחרמן מכוחניות של אישה/גבר, אתלתטיקה, פיתוח גוף... אני אשמח לקבל מענה. תודה..

להיות בחור רגיש לא עושה אותך אוטומטית לא עושה אותך הומו. יתכן שהמשיכה המינית באה ממקומות אחרים. אני מקוה שהטיפול הפסיכולוגי שאתה אמור להתחיל יעסוק גם בנושאים האלה.

מנהל פורום סקסולוגיה