עזרה בבקשה בדילמה מעצבנת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

07/03/2018 | 17:03 | מאת: אבי הרשקו

היי יש לאישתי ילדה בת 20 מנישואים קודמים ויש לנו ילד משותף בן שנתיים.. יחסי מין רק פעם בחודש גם בגלל הילד וגם אין חשק הרבה במיוחד לה אישתי בת 45.. השאלה שלי היא- האם באמת יכול להיות שיש נשים בנות 45 אחרי לידות שהסקס בכלל לא בראש שלהם..ומצידם בקושי לקיים יחסי מין אישתי מתנהגת ככה ..מה את אומרת?

נשים אחרי לידה בדרך כלל יש ירידה בחשק המיני. אך זה לא אמור להימשך שנתיים אלא אם היא מניקה או לוקחת גלולות למניעת הריון שמותאמות להנקה. חוסר הענין של אישתך במין יכול לנבוע מסיבות נוספות: ירידה בהורמונים, בעיות יומיומית שמקשות עליכם ומשפיעות על החשק המיני. היחסים הזוגיים: האם יש מתח בזוגיות, ויכוחים בהחלט יכולים להשפיע על המיניות. תקשורת פתוחה על הנושא יכולה לעזור לשניכם .

מנהל פורום סקסולוגיה