חרדת ביצוע איבוד זקפה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

03/12/2017 | 13:56 | מאת: בן

היי אני בן 24 בריא בדרך כלל רקע של הידרוצליה קטנה באשך שמאל ורקע מפשעתי כלוא שנות באמצעות רשת. הסיפור מתחיל כך שהכרתי מישהי כאהבה ראשונה ופעמים הראשונות שהגעתי איתה ליחסי מין הייתה זקפה מלאה ובניסיון להלביש את הקודם הזקפה נפלה עד שהחלטנו לבצע יחסי מין בלי ושבועיים הראשונים יחסי המין היו טובים והייתה זקפה טובה לחדירה אך עדיין לא כמו שאני לבד בחודש האחרון אנו מנסים לקיים יחסי מין וזה אומר שאנחנו נפגשים פעם פעמיים בשבוע אני מגיע לזקפה מלאה במשחק המקדים אך ברגע החדירה הוא נופל אנחנו מנסים להחזיר את זה בכל מיני שיטות הזקפה חוזרת וזה נופל הייתי אצל אורולוג שנתן לי כדורי לויטרה וטען כי אין שום קשר לרקע הרפואי שלי למצב לטענתו זה משהו שהוא נפשי יותר השתמשתי בכדור פעם אחת וזה בכלל לא העבד ועשה יותר גרוע 1 אני מתלבט נורא עם להמשיך לקחת את הכדורים 2 מה ניתן לעשות בבעיה זאת כרקע אני בחור ממש ביישן וכל פעם שזה קורה זה שובר אותי נפשית אני מתרסק בעצמי כי הביטחון הגברי שלי נעלם

לאחר ביקור אצל אורולוג והוא אמר שאין לך בעיה רפואית אז מאוד יתכן כי הביישנות מפריעה לך בתפקוד המיני. כלומר הבעיה היא נפשית לכן גם הכדורים שהרופא נתן לך לא עוזרים. מומלץ מאוד לפנות למטפל/ת מיני מעולם הפסיכולוגי על מנת שיעזור לך לפתור את הביעה. אם אתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור קשר 054-4390916 ולקבוע פגישה. חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה