יחסי מין אנאלי עם פיסורה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

20/07/2017 | 16:21 | מאת: מיטל

שלום וברכה. יש לי בן זוג כבר 3 שנים ולאחרונה כשאנחנו מקיימים יחסי מין אני מבקשת ממנו מין אנאלי אבל הוא לא מוכן לנסות מכיון שאני סובלת מפיסורה והוא טוען שזה מאוד יכאב לי. האם שווה לי לבקש בכל זאת לנסות או שזה באמת מסוכן עם פיסורה. ואם כן מה אפשר לעשות כי אני מאוד רוצה להתנסות בזה. תודה ויום טוב.

מין אנאלי עם בעיות של פיסורה לא רצוי. זה יכול להחמיר את המצב. שנית נימי דם פתוחים יכולים להיות מוקד להעברת מחלות למיניהן. לשיקולך.

מנהל פורום סקסולוגיה