חשק מיניי ירוד אצל בעלי זוגיות בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

12/07/2017 | 09:03 | מאת: לי

היי, בעלי סובל מחשק מיני ירוד מאוד, הוא לא יוזם סקס והתשוקה כמעט ולא קיימת, יחד עם זאת , שכבר אנחנו מקיימים יחסים, בעיקר כי אני יוזמת הוא מתפקד נהדר , הזקפה חזקה, עומד לו בשניות, הוא מחזיק ואין שום בעיה. זה כמעט מתחילת היחסים, בפעמים המאוד ראשניות כן הייתה תשוקה מבחינתו. נקודה נוספת, הוא זקוק לחום ואהבה כל הזמן ולעיתים טוען שלא מרגיש מספיק אהוב למרות שאני כן מעניקה לו. השאלה שלי - האם חוזר בטסטסטרון יכול להיות הגורם? ( כי אין בעיה בתפקוד)הוא מוכן לעשות בדיקה להורמון אבל אם מדובר בבעיה נפשית הוא כבר לא מוכן לטפל ... תודה

חשק מיני ירוד אצל גבר הוא סימן לכמה דברים, יתכן שיש דיכאון סמוי שמשליך על החשק המיני. יתכן והוא מסופק בדרכים אחרות כמו אוננות יתר או זונות כך שמגיע ליחסי מין עם אשתו הוא מרגיש חוסר חשק. יתכן והוא סובל מפחד מאינטימיות. לגבי חוסר בטסטוסטרון בכול מקרה חשוב ללכת לעשות בדיקות הורמונליות על מנת להוריד את הסיבות הרפואיות מהעניין.

מנהל פורום סקסולוגיה