ציפרלקס והפרעות בתפקוד המיני

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

05/07/2017 | 00:16 | מאת: מישהו

שלום ד"ר, אני הומוסקסואל בן 32, מטופל בציפרלקס מזה כ - 14 שנים. בשנים האחרונות על 15 מ"ג ליום (ניסיון לרדת ל 10 מ"ג ביום גרם לרגרסיה) וטיפולים אחרים לא התאימו. איפשהו אחרי כמה שנים התחילו הפרעות זקפה ובעיות מסויימות בתחושה ולכן בהדרגה הפסקתי לחלוטין לחדור במהלך סקס וכבר שנים רבות אני נאלץ להסתפק רק באוראלי ואוננות. הייתי אצל כמה מומחים גדולים באורולוגיה, סקסולוגיה ופסיכיאטריה שטענו כי זה כנראה מהציפרלקס - שינויים לתרופות אחרות או שילובי תרופות לא התאימו ואילו טיפולים בויאגרה או סיאליס גרמו לתופעות לוואי בלתי נסבלות. בחודשים האחרונים נוספו בהדרגה תסמינים של קושי להגיע לאורגזמה וירידה בהנאה / ריגוש. האם יש תקווה? יש מה לעשות? כבר שנים רבות שהגילאים הכי יפים שלי מתבזבזים בתפקוד מיני לקוי :( תודה

תרופות אנטי דיכאון וחרדה ידועות כי הן פוגעות בחשק המיני. לעתים משתמשים בהם באנשים שיש להם חשק מיני מוגבר. או הסובלים משפיכה מהירה. במידה ואתה משתמש בהם זמן כה רב האם הטיפול התרופתי היה מלווה גם טיפול נפשי? רצוי מאוד לשלב בין טיפול אישי לטיפול תרופתי על מנת לרדת לאט לאט מהתרופות. האם יש מקום לשקול טיפול מיני- ממוקד מתחום הפסיכולוגי ולא הרפואי? במידה ואתה גר במרכז ומעוניין בטיפול מיני -נפשי אתה מוזמן ליצור קשר טלפוני איתי. חמדה 054-4390916

מנהל פורום סקסולוגיה