יחסי אישות בני לבן הגרושתי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/04/2017 | 04:38 | מאת: אבינעם

היי בוקר טוב יש לי שאלה שמאוד מציקה לי בזמן האחרון התשוקה לגרושה שלי אחרי שנתיים עולה מדרגה בגלל חוסר סקס כל פעם שאני רומז לה שאולי נקיים יחסי מין היא לא מוכנה לשמוע אל זה אני בטוח שייש לה ירידה חזקה בגלל העדר יחסי אישות! ועוד אני חושב שמרוב שאכזבתי אותה כל כך הרבה מאוד פעמים בחיי הנישואין אז אין לה זיכרון טוב מי זה וכנראה מאוד שזה סיפטום אני לא יודע מה לעשות איך אני מתגבר על הייצר המיני!! נורא קשה לי! לפחות כמוסות טבעי שלא יהיה לי השפעה שלילית שגם עים בעתיד הקרוב אני יצטרךמ את התשוקה חזרה! ויותר מי זה מרוב שאני מתוסכל מהמצב אני פשוט עומד בםני ניסיון לא קטן! יש לי מחשבות טורדניות ומה עושים כדי להתפרק כי כך אני לא יכול להמשיך הייתי רוצה שתתנו לי תשובה מה עושים

חשק מיני מוגבר ומחשבות טורדניות, ניתן לטפל בזה באמצעות טיפול תרופתי תרופות ממשפחת ssri

מנהל פורום סקסולוגיה