קיום יחסי מין אחרי לידה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

14/03/2017 | 08:42 | מאת: א

שלום רב אני בת 35 וילדתי בת מקסימה לפני כשלושה חודשים. היא הילדה השלישית. יש לציין שאני מניקה הנקה מלאה בלבד. אני ובן זוגי מאוד מאושרים יחד ותמיד היה לנו עולם מיני משותף ומוצלח בסך הכל וגם פתוח וכנה. מאז הלידה חזרנו לקיים יחסי מין אך איני מרגישה יכולת להינות, איני מרגישה חשק או כל דבר אחר. כאילו הדחף המיני נעלם לחלוטין. יש לציין שאני מאוד אוהבת חיבוקים נשיקות וליטופים, אך לא חשה שום הנאה מעבר לכך. יש לציין שנראה לי שאני אוהבת ונמשכת לבעלי כמו תמיד אך איני מרגישה עוררות מינית באופן כללי. האם יש קשר ללידה? או מה יכולה להיות הסיבה? אני לא זוכרת שהרגשתי כך בעבר.

לידה הוא אירוע משמעותי בחיי האישה. בעיקרון החשק בדרך כלל יורד בזמן שאת מניקה כי הגוף שלך עסוק בלדאוג לעולל החדש. יתכן גם וקיים פחד לא מודע לא להיכנס להריון נוסף אז באופן אוטומטי יש ירידה בחשק. אפשרות נוספת יתכן ואת מאוד עסוקה בגידול כול הילדים וכבר אין פנויות לנושא המיני. חשוב שתבדקי עם עצמך מה הדברים שציינתי הם יכולים להיות קשורים עליך. ואם אין זה מתאים אולי שיחה חד פעמית עם מטפל מיני שיעשה אבחנה יותר טובה לגבי ירידה בחשק המיני שלך.

מנהל פורום סקסולוגיה