כאבים בנרתיק ביחסי מין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

23/02/2017 | 14:02 | מאת: חני

בת 35 ללא בן זוג קבוע חשה כאבים כאבים בחדירה לנרתיק ולא מסוגלת בשום אופן שחברי יבצע חדירה,יש לצין שבחדירה אחורית מתבצעת ללא כאבים ובנוחות?

כאבים בנרתיק הינם תוצאה של כווץ שרירים. הכיווץ הוא לא רצוני חשוב לטפל בזה בשני מישורים . האחד לטיפול סקסולוגי אצל מטפל /מטפלת מינית מעולם הפסיכולוגי על מנת לברר מדוע את מכווצת באופן לא רצוני את השרירים ולא מאפשרת חדירה וגינלית. השני בליווי פיזיותרפיה- ע"י תרגילים תלמדי איך לשלוט בשרירים בצורה רצונית. אם את גרה במרכז את יכולה ליצור קשר איתי בנייד 054-4390916 חמדה אשמח לעזור לך.

מנהל פורום סקסולוגיה