מלודיל והרדמה אפידורלית

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

26/11/2016 | 14:20 | מאת: ליאת

שלום. בהריון שבוע 31 לוקחת הרבה שנים מלודיל 50.(תרופה מהדור הישן לדיכאון, maprotiline) האם יש בעיה עם הרדמה אפידורלית בלידה רגילה וקיסרית? במידה ואצטרך הרדמה כללית (הוצאה שליה נעוצה לדוג') האם גם עם זה יש בעיה? תודה

07/12/2016 | 14:04 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, תרופות מסוג זה ניתן להמשיך ליטול עד יום לפני ההרדמה, גם הרדמה אפידוראלית וגם הרדמה כללית). חשוב לדווח לרופא המרדים על נטילת התרופות. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב