טשטוש בברונכוסקופיה המשך

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

20/10/2016 | 22:41 | מאת: דניאל

הסוף כן הרגשתי את הבדיקה וזה היה מאוד לא נעים (לא השתמשו בפרופופול לצערי), אבל החתיכה הוצאה אחרי כ20 דקות (הייתה מוקפת ליחה). עכשיו אני עם כאבים בגרון ובחזה שלא עוברים ואף מחמירים מאתמול, שיעול עם המון ליחה, צרידות, קצת קוצר נשימה וכאב בנשימה עמוקה. האם זה תקין לאחר ברונכוסקופיה ואמור לעבור בקרוב? מפחדת שיתפתח זיהום ודלקת ריאות. תודה

25/10/2016 | 10:00 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, תסמינים כפי שאת מתארת יכולים להופיע אחרי ברונכוסקופיה. במידה שהם נמשכים יש להיבדק על ידי רופא, יתכן שיש גם צורך בצילום חזה. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב