הרדמה כללית בפרק זמן של חודש

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

17/04/2016 | 18:57 | מאת: רדום

שלום התגלו אצלי אבני כליה ותואם לי ניתוח rirs לריסוק. באותו שבוע עברתי ניתוח אפנדציט דחוף וכמובן לא ביצעתי את ה הריסוק השאלה מתי ניתן וסביר לבצע את ניתוח הריסוק שגם הוא בהרדמה כללית חלף חודש מאז האפנדציט

18/04/2016 | 11:01 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, הזמן המומלץ להמתין עד הפעולה הבאה תלוי בגילך, בדחיפות ביצוע ריסוק האבנים, מחלות רקע ורמת ההתאוששות אחרי ההרדמה הקודמת. באופן כללי, ניתן להמליץ על המתנה של 3-6 חודשים. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב