המשך לחסימה עצבית

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

08/11/2014 | 08:04 | מאת: מיכל

שלום רב, בהמשך לשאלתי, אמא שלי עברה תהליך של חסימה עצבית הזרקת אלכוהול בגלל גידול סרטני בלבלב. משהו השתבש וההזרקה הופסקה כי לא הרגישה את הרגליים למחרת קצת השתפר אבל היא לא יכולה ללכת ורגל שמאל נפגעה והיא לא יכולה להרים אותה אליה רק בעזרת היד. עשו לה MRI יש גרורות בעמוד השדרה יש פגיעה כתוצאה מכיווץ כלי דם ובגלל זה היא לא יכולה ללכת תצטרך שיקום . האם בגלל שיש גרורות זה קרה ? או שזה היה יכול לקרות בכל מקרה ? ואיזה טיפול היית מציע ? תודה .

09/11/2014 | 16:10 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, רק הרופא שרואה את כל התוצאות, כולל מיקום הגרורות, יכול להבדיל בין סיבות אפשריות. ובנוסף, יחליט על הטיפול לאחר בדיקה רפואית ועיון כאמור במסמכים רפואיים. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב