סיכון בהרדמה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

23/10/2014 | 05:32 | מאת: רון

שלום רב אני צריך לעבור ביופסיה תחת CT בריאות יש לי שתי מחלות ברמת סיכון גבוהה בנוסף לסרטן ברמה B שלוש אי ספיקת לב ברמה של 25% וכן COPD ברמה 30% שאלתי ,באיזו סוג הרדמה עלי לעשות זאת(את הביופסיה). עלי לציין שפרופ עטר מאסותא סירב לעשות לי ביופסיה ושלח אותי לעשות בבית חולים ציבורי תחת הרדמה כללית כמו כן בוצע בי קולונוסקופיה בהרדמה מלאה בבית חולים איכילוב מאותן סיבות סיכון אנא דעתכם באופן דחוף תודה

23/10/2014 | 10:59 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, ביצוע ביופסיה בריאות במצבך דורש נוכחות רופא מרדים וטיפולו. הרופא יבחן האם לעשות זאת בטשטוש או בהרדמה כללית מלאה. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

23/10/2014 | 12:01 | מאת: רון

תודה רבה על עזרתך אבל אקשה מעט רופא הכירורג ציין כי המקרה מסובך וקשה ולא בטוח בהצלחת הביופסיה ויתכן אישפוז וחשיבה אחרת מה הייתה מייעץ לי לעשות? תודה מראש

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב