פרקוסט וקלונקס

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

30/03/2011 | 20:39 | מאת: רויטל

רופא נכבד, בחודשיים האחרונים אני מצוייה באבחון כאבים כנראה על רקע עצבי בעכוז ולאורך רגל ימין. ביצעתי בדיקות אם אר אי וגם הזרקה אפידוראלית ועדין מצויה בברור ואבחנה. בחודש האחרון עקב כאבים חזקים נוטלת שני כדורי פרקוסט 5 ליום לעיתים עם שילוב בבוקר כאשר הכאבים חלשים של פרוקסול פורטה. הרופאים המטפלים בי הציעו שאפחית במינון האופיואידים והיציעו לעבור לפעמים ביום קלונקס 0.5 ופעמיים פרוקסול פורטה. שאלותי הן: איך עלי לבצע את המעבר מבלי שיהיו לי תופעות גמילה מהפרקוסט אם בכלל. ואם אפקט שיכוך הכאבים לא יהיה מספיק האם אפשר להמשיך בפרקוסט עוד תקופת מה. עליי לציין שהנני חרדית מאוד מהעובדה שאחרי כל כך הרבה בדיקות הם טרם עולים על בעיית הכאב לפיכך שאלתי האם ניתן בנוסף לפרקוסט ליטיל חצי כדור קלונקס בבוקר ובערב תודה על תשובתכם

שלום רב, גמילה ועריכת סדר בנטילת התרופות חייבת להעישות רק בפיקוח של הרופא המטיפל שלך. ב ב ר כ ה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב