SNRB

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

25/08/2006 | 14:26 | מאת: אמיר

שלום רב, לפני כ-10 חודשים עברתי ניתוח כריתת דיסק (L5-S1) עקב פריצת דיסק גדולה. ניתוח בשיטת Minimal Invasive. MRI שבוצע לפני כ-5 חודשים הראה כי קיימת רקמה צלקתית העוטפת את מוצא שרוול השורש וכי קיים בלט דיסק מרכזי (לא גדול). הכאבים עדיין קיימים גם היום (כולל הקרנה לשמאל). פיזיוטרפיה (מקנזי ונוירודינמיקס), הידרותרפיה וטיפול ב-NSIAD's לא מועילים. אני עושה כל יום הליכה של 4 ק"מ. האם SNRB יכול להועיל במקרה שלי? מהם הסיכונים הכרוכים ? וכמה זמן נמשכת ההטבה בכאב? האם יש טיפול אחר היכול לשפר את מצבי (ניתוחי?)? אציין שאני בן 29 ובריא בדר"כ. תודה מראש. אמיר.

שלום רב, SNRB יכול לעזור אבל כמובן שצריך להחליט לאחר בדיקה פיזיקלית וצילומי MRI באם הפעולה מתאימה לך. הסיכונים הם זיהום ופגיעה עיצבית באחוזים נמוכים. ההטבה היא בין שבועות לחודשים. ישנם טיפולים אחרים כמו השתלת אלקטרודה לגרייה חשמלית של חוט השדרה אבל זה כמובן לאחר בדיקה והמלצת רופא. ב ב ר כ ה, ד"ר ריטה לקר אחראית מרפאת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב