מוטרדת ומודאגת מאוד ........

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

11/12/2020 | 18:28 | מאת: דוד

היי פרופ קראתי תשובתך - ״יש דרגות שונות של איבוד הכרה וכמו כן, דרגות שונות של איבוד הזיכרון למה שהתרחש. לא תמיד מרגישים עייפות, בחילה וכו' ולא תמיד לאחר ההתעוררות ערים לזמן שעבר ולעצם העובדה שקרה משהו, תלוי בחומרים בהם משתמשים. יכולה להיות תחושה שעברה רק שנייה״ אפשר להגיד שאנשים מסויימים שיש בידם חומרים כאלה ואחרים יכולים לעשות דברים איומים על אנשים, ואף אחד לא ידע ולא ירגיש. זה נורא בעיני!! כתבת שקיימים חומרי הרדמה באויר, אך זה לא נמצא בידם של הציבור הרחב, 1.אז בשביל מה חומרים כאלה קיימים? מה עושים איתם? 2. האם חומרים כאלה יכולים לגרום למוות? ואו הדאגת אותי מאוד. תודה וסופש נעים .

11/12/2020 | 18:33 | מאת: דוד

סליחה על הטעות בשם.

13/12/2020 | 09:01 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, כאמור, לא ידוע לי על שימוש בחומרים אלה על ידי אנשים פרטיים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב