שלום רב , אשמח לתשובות בבקשה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

28/11/2020 | 14:43 | מאת: מישל

היי פרופ' אני מאוד סומכת על תשובותייך ואשמח אם תוכל לענות לי אפילו שזה לא ממש קשור לפורום. יש לי 2 שאלות כלליות בבקשה- 1.האם אפשר לאבד הכרה תוך כדי שינה, לחזור להכרה, ולהמשיך לישון ולא להרגיש דבר? 2. מה הזמן המקסימלי שאפשר לאבד הכרה מבלי שמשהו יפגע בגוף? תודה , מישל

29/11/2020 | 09:44 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, כל שינה היא מין איבוד הכרה ובשינה עמוקה יכולים לא להרגיש נגיעות בגוף. אורך המצב כמו אורך שינה עמוקה של אדם, תלוי במצבו ואופיו. בדרך כלל, שינה עמוקה במיוחד נמשכת מספר דקות. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב