שאלה מעניינת לפורום הזה.......

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

05/11/2020 | 21:53 | מאת: אמיר

ערב טוב פרופ קראתי קצת בפורום שאלות ותשובות... וישנו נושא מעניין.. איך אנשים מתלוננים שפרצו להם וחדרו להם לבית והם לא שמעו כלום. אתה כל הזמן כותב כאן שהרדמה באויר לא נמצאת "בשוק" אז איך אתה מסביר את זה שעוברים ליד אנשים, לוקחים להם דברים ליד הראש והם לא מרגישים. איך דבר כזה קורה אם אין התערבות של חומר מסויים? בתודה מראש אמיר

17/11/2020 | 11:21 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, עומק השינה אצל אנשים משתנה. אני יכול להסביר זאת רק על ידי שינה עמוקה ויכולת של גנבים לנוע בלי ליצור רעש. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב