שאלה מביכה.. אשמח אם תענו ברצינות..

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

29/10/2020 | 14:34 | מאת: אנונימית

בת 21.. אני לקראת ניתוח להסרת מקרואדנומה בבלוטת יותרת המוח... ואני מאוד מתביישת... כל הקטע של העירום בניתוח מביך אותי... מה ההגיון בזה? למה אני צריכה להוריד את כל הבגדים אם הניתוח דרך האף... זה מאוד לא נעים... סליחה על הילדותיות, ניתוח ראשון שלי... למה אני צריכה קטטר בגיל שלי? הדבר שהכי קשה לי זה החשיפה של הגוף בניתוח ואחריו... זה ניתוח שלוחצים עליי לעשות ואני פשוט מתביישת

02/11/2020 | 14:12 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, מדובר בניתוח בחלק של המוח, ניתוח שיימשך מספר שעות. כלומר, לא מדובר בניתוח קטן. המלצתי היא להקפיד על השגרה המקובלת בניתוחים אלה, שגרה שמטרתה להבטיח לך מקסימום בטיחות אפשרית. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

02/11/2020 | 17:59 | מאת: אנונימית

האם כל הניתוח אני ערומה לגמרי או שכן מכסים אותי? כמה אנשים מסתכלים עליי בניתוח? אני לא יודעת איך להתגבר על המבוכה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב