פוחדת ......................

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

09/09/2020 | 17:31 | מאת: פוחדת

עתידה להסיר פוליפ אנאלי בהרדמה אזורית כי אני פוחדת מהרדמה כללית, האם בהרדמה הזאת לא ארגיש בכלל את הרגליים ? (באפידורל בלידות מרגישים את הרגליים וזה מרגיע) אני פוחדת לא להרגיש בכלל את הרגליים, האם זה כך?

10/09/2020 | 08:14 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, בהרדמה אזורית של פלג גוף תחתון המטרה לחסום אות כאב מאזור הניתוח. משתמשים במאלחש מקומי שחוסם גם יכולת להזיז שרירים בפלג גוף תחתון. אם משתמשים בריכוז נמוך של מאלחש מקומי, "החלשת" השירים פחותה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב