גמילה מתרופה נרקוטית

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

26/07/2020 | 02:31 | מאת: שי

שלום, אני מטופל כבר מעל שנה בתרופת מדבקה בשם Butrans, התחלתי עם 5 מ״ג והגעתי עד 20 מ״ג, הסיבה היא שיש לי מיוטוניה דיסטרופית. קיבלתי אישור לקנאביס רפואי ואני עכשיו בתהליך גמילה מהמדבקות. כל חודש ירדתי ב-5 מ״ג והגעתי כרגע ל-5 מ״ג שהחלפתי מ-10 ל-5 ביום חמישי האחרון. היום (שבת) סבלתי מכאבי בטן ושלשולים, ונרדמתי כל הזמן. הפחד שלי הוא מה יקרה ביום שאפסיק עם המדבקות בעוד 4 שבועות, האם אני ארגיש ככה שוב ולכמה זמן זה ימשך? האם יש דרך אחרת להיגמל? האם להמשיך כל שבוע להחליף או להפסיק לאחר השבוע הזה או שאחריו? תודה מראש.

שלום רב, בדרך כלל, בגמילה איטית כל כך לא צפויות בעיות גמילה כפי שתיארת. אם אתה עדיין סובל מתסמינים אלה, יש לבצע בדיקת תפקודי כבד ותפקודי כליות ולהיבדק על ידי הרופא המטפל שנתן המלצות אלה. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב