3 ימים אחרי ניתוח עם הרדמה כללית

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

24/07/2020 | 16:38 | מאת: יפעת

עברתי ליפני 3 ימים ניתוח בהרדמה כללית ושבוע ליפני כן עברתי גם ניתוח בהרדמה כללית. מאז 3 ימים עיפות וצמרמורות וחוסר שקט. האם מוכר וכמה זמן זה אמור להימשך?

27/07/2020 | 13:06 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, מאחר שאני לא יודע מה הסיבה לניתוח ומה המחלה ברצוני להתייחס רק להשפעת ההרדמה. השפעת תרופות הרדמה חולפת תוך מספר שעות וחומרי הרדמה לא נמצאים בגוף כבר למחרת. מצד שני, השפעת הסטרס (דחק) בעקבות המחלה והניתוח, שינויי חום הגוף וכו' עלולה להימשך זמן רב. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב