חוסר תחושה וכאב אחרי ניתוחים

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

19/07/2020 | 11:38 | מאת: לי

היי אני מקווה שאני במקום הנכון. אני שנה וחצי אחרי ניתוח דיסקציה צווארית וכריתת חלק בלוטת תריס וחצי שנה אחרי ניתוח נוסף בתחנה 6 בצוואר עקב פפילרי. מאז הניתוח אין לי תחושה בחצי פנים עד הצוואר במקום של הניתוח אבל שנוגעים זה כואב במגע עדין. סובלת כמו מלחץ מעצבן בצוואר כאילו חונקים אותי. אמרו לי שהתחושה בפנים תחזור שנה אחרי הניתוח הראשון וזה לא קרה ואני מאד סובלת. מה עלי לעשות? ולמי לפנות? תודה מראש

שלום רב, את במקום הנכון. ממליצה לפנות בהקדם למרפאת כאב ולהתחיל טיפולים. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב