לדר ליאוניד כאבים מהגב והשלכה לרגל ימין

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

20/06/2020 | 01:45 | מאת: קרוליין

אני עד לפני ארבעה חודשיים הייתי עם דלקת שבאה מהעצב והקרנה לרגל ימין כאבי תופת לא מוסברים גהנום עד שהחלמתי 8 שבועות עכשיו עוד פעם זה קרה התקף לא יכולה לשבת לא כלום וכשאני באה למיטה כאבים מה עושים כמה זמן עד שהמצב הזה עובר ימשיך אני חזרתי לקביים אני לא יכולה להוריד אותן

21/06/2020 | 11:20 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, כאבי גב בדרך כלל חולפים במהלך חודשיים-שלושה. אם הכאב לא חולף, אני ממליץ להיבדק על ידי רופא. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב