האם זה נכון שצריך.....

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

11/06/2020 | 22:55 | מאת: הודיה

שלום אני בחורה די ביישנית.. צריכה לעבור ניתוח לצערי.. חברים אמרו לי שנכנסים לחדר ניתוח עם חלוק שפתוח מאחורה ומורידים אותו ישר אחרי שמרדימים.. שמים אלקטרודות על החזה וקטטר לשתן ואז מכסים את כל הגוף בבד חוץ מהאזור המנותח.. בסיום הניתוח מלבישים אותי כאילו לא קרה כלום... האם בכל ניתוח זה ככה? אני כל כך מתביישת

15/06/2020 | 08:17 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, ברוב המקרים אכן סדר הפעולות כמו שתיארת. תלוי באזור הניתוח וסוגו. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

15/06/2020 | 21:10 | מאת: הודיה

לא נעים בכלל... לא יודעת איך להתגבר על הביישנות

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב