כאבי גב עם הקרנה לרגליים

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

20/04/2020 | 15:30 | מאת: דודי

סובל מכאבים קשים לאחר ניתוח דיסקטומי ולמינקטומי בגב התחתון. עדיין כאבים קשים והקרנות לרגל שמאל כשהעכוז והשוק תפוסים . הוצע לי להשתיל אלקטרודה וקוצב בעמוד השדרה. האם פעולת הקוצב גורמת לחוסר תחושה ברגליים כך שלא ארגיש כאב גם במידה ואקבל מכה או דימום?

שלום רב, אם עברת ניתוח לא מזמן, יש לפנות לרופא שביצע את הניתוח ולבדוק האם מדובר בזיהום או בעיות אחרות. כאשר דברים אלו נשללו, אפשר לדון על קוצב שדרתי. הקוצב לא גורם לחוסר תחושה בעת מכה או דימום. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב