כאבים בגב התחתון מתחת לצלעות

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

14/04/2020 | 08:28 | מאת: ג.אא

היי, חג שמח יש לי כבר כמה ימים כאבים בגב התחתון מתחת לצלעות בצד שמאל , זה נובע בזמן נשימה וגם לא בזמן נשימה , לא קיבלתי מכה או משהו כזה לפני , בהתחלה ולא יודע אם יש קשר היה לי כאב חד בבטן בצד שמאל וזה אולי מאכילת יתר לאחרונה אך זה עבר , ועכשיו הכאבים בגב החלו, לא יודע אם זה קשור זה לזה אשמח לדעת מזה

16/04/2020 | 15:48 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אין אפשרות לאבחן סיבת הכאב לפי התאור בלבד. יש צורך בבדיקה גופנית על ידי רופא. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב