בהמשך לשאלה-תשובה למטה......

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

05/04/2020 | 17:26 | מאת: נעמי

תודה רבה רבה על התייחסותך. זה מעודד ומרגיע. אפשר לצאת מנקודת הנחה - שגם אם השתמשו בחומרים אלה סביר להניח שההרדמה לא תהיה לשעה שעתיים אלא לזמן ממושך יותר ? ושכתבת קירוב לדרכי האוויר , הכוונה ממש קרוב שהאדם יהיה חייב להרגיש או שאפשר גם ממרחק של כמה סנטימטרים? ועכשיו ראיתי שכתבת כאן שהחומרים האלה נמצאים בהישג ידם של גורמיים צבאיים. ואני מניחה שגם לשימוש של חולי נפש קשים. תודה ושוב תודה פרופ יקר זהו לא אטריד אותך יותר :)

07/04/2020 | 14:48 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לא קשור לחולי נפש קשים. מרחק יכול להיות מספר סנטימטרים בודדים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב