כאבים ברגל ימין ננעל לא נכונה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

31/03/2020 | 00:18 | מאת: קרוליין

לפני חודשיים החייתה לי דלקת בעצב אני קצת אחרי המצב שהיה לפני חודשיים חזרתי למטפל בטיפול האחרון הוא אמר שהדלקת רדומה עכשיו ביום שישי נעלתי נעלי עם עקב נמוך בבית טעכשיו יש לי כאבים כנראה מהנעל מה אני עושה עכשיו פיזיטרופיה זה קצת בעיה בגלל המצב הכאב לא עובר לי תרגילים לעשות עם רגל כואבת זה קצת בעיה כי זה יכול לעורר ואני לא רוצה את זה עכשיו ללכת לעשות פיזיטרופיה אני בקבוצת סיכון אני חולת סוכרת ולחץ דם מה הייתי ממליץ לי לעשות השאלה עם זה מהנעל הלא נכונה שנעלתי זה יעבור ומה אתה מציע לגביי טיפולי פיזיותרפיה יש אפשרות לצאת עם מסיכה וכפפות וללכת לטיפול כי זה יעזור לי לכאבים ?

31/03/2020 | 03:53 | מאת: קרוליין

כמה זמן עד שהכאבים האלה יעברו אני צריכה ללכת לעשות טיפולי פיזיטתרפיה למרות המצב הקיים המטפל שלי אמר שהדלקת רדומה אז מה אפשר לעשות עכשיו במצב הזה

31/03/2020 | 03:54 | מאת: קרוליין

זה לא יכול להיות הדלקת בעצב

02/04/2020 | 11:53 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, דלקת מסוג זה (כפי שניתן להבין מהתאור שלך) היא תהליך ממושך. איני יודע זמינות של פיזיותרפיה בתקופה זו. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב