תחליף טבק לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

13/03/2020 | 17:53 | מאת: שי

שלום, עוד שבועיים אני עוברת המתוח פלסטי בחזה.הרופא אמר לי שאסור לי לעשן סיגריות אך מותר לי קאנביס. האם מותר לי לערבב את הקאנביס עם תחליף טבק? קצת מידע על התחליף: תחליף טבק המורכב מתערובת צמחים. אורגנית, נטולת טבק בעלת מרקם אחיד טעם עדין וארומה ייחודית. תערובת הצמחים מורכבת מעלי פטל אדום מרשמלו ומולין 100% אורגנים וללא ניקוטין.

15/03/2020 | 09:07 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אסור לעשן לפני ניתוח משתי סיבות עיקריות: 1. עישון בפני עצמו, בלי קשר למה מעשנים, גורם לירידה ביכולת של הדם להביא חמצן לרקמות. לכן, יכול לפגוע בריפוי הפצע, בין היתר. 2. שיעול עלול להשפיע על תוצאות הניתוח. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

15/03/2020 | 12:51 | מאת: שי

האם זה בסדר לעשן קאנביס באידוי לפני ניתוח?

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב