התקף מהגב לרגל ימין

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

09/02/2020 | 00:47 | מאת: קרוליין

לצערי הרב זה לא דלקת זה עצב פיזיטרופיסט שעשה לי טיפול אמר שזה עצב אני בקושי הולכת אני עושה מדי פעם גיחות מהמיטה הליכה וחוזרת למיטה אני ממש מיואשת אני רוצה לחזור לתפקד לחזור לחיים רציתי לשאול בריכמין זה וטמינים שמטפלים בעצב יש אפשרות לקחת לרכוש אותם בלי מרשם רופא כי אז נתן לי אותם הרופא אורטפד שלי ל-20 יום והתוצאות הגיעו רק אחרי שבועיים אבל זה מאוד עזר לי חזרתי ללכת חזרתי לתפקד יש אפשרות לרכוש אותם ככה בלי מרשם רופא

13/02/2020 | 14:55 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לא ניתן לתת המלצות ספציפיות באמצעות האינטרנט. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב