תשישות חודש אחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

07/02/2020 | 20:35 | מאת: אלה

שלום! אבא שלי בן 83 עבר ניתוח לפני כחודש להוצאת ציסטות מלבלב אחרי ניתוח הסתבך עם אספרציה ודלקת ראיות , היו לו גם פירפורי לב.היה באישפוז שבועיים , כבר שבועים בבית ומצבו ממש לא טוב - הוא ממש תשוש , לא מסוגל ללכת אפילו בבית ( לפני היה עצמאי לגמרי) , בלי תאבון , בלילה קם כל שעתיים לשירותים לתת שתן וביום כל הזמו ישן . לפני שבוע בבדיקות דם המוגלובין 9.3, iron 31 סוכר 210-300 (מטופל עם כדורים אבל נראה שזה לא עובד) אתמול גם התלונן על שריפה באזור החזה לחץ דם בסדר מה לעשות ? זה ממש מלחיץ תודה

13/02/2020 | 14:57 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, ברור לי שהמצב מורכב. בלי לדעת כל הפרטים הרפואיים לא ניתן לתת המלצות ספציפיות באמצעות האינטרנט. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב