חומר הרדמה באויר, יש דבר כזה?

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

01/02/2020 | 18:45 | מאת: אבי

שלום פעם קראתי שיש דבר כזה חומר הרדמה שמתיזים באויר. אך זה חומר שנמצא בדרכ אצל גורמים צבאיים. שאלה - במידה ואדם הורדם מחומר כזה. אחרי שהוא יקום, אם בכלל א.הוא ירגיש שהוא הורדם? זאת אומרת הגוף יהיה חלש, מסוחרר, הקאות, בחילות, הזעות וכו' ?? ב. יש מצב שבכלל אפשר למות מזה לא? כי כאשר הגוף מורדם הוא חייב עזרה של הנשמה מגורמים חיצוניים נכון? תודה מראש אבי

06/02/2020 | 12:45 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אין ניסיון רב בשימוש כזה של תרופות הרדמה. תלוי באיזה חומרים משתמשים ובאיזה ריכוז. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב