כאבי ברכיים אישור לשמן קנאביס נגד כאבים

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

06/01/2020 | 10:38 | מאת: לוסי

שלום, חמתי בת 85 סובלת מכאבי בברכיים, המלצת האורטופד לבצע שיחזור ברך. אך לא ניתן לבצע את הניתוח מאחר והקרדיולוג לא ממליץ. האשה מאוד סובלת . האם אפשר להעזר באישור שמן קנאביס ?

09/01/2020 | 08:49 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אין הוכחה מדעית שקנאביס בהכרח מסייע במצבים אלה. ניתן לבקש יעוץ ובדיקה על ידי רופא מרדים שאמור לטפל בה בניתוח, זאת, לגבי האפשרות לעבור בשלום את הניתוח. כמו כן, ניתן לפנות למרפאת כאב לצורך איזון הכאב. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב