הרדמה ספניאלית בניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

13/11/2019 | 11:15 | מאת: סיון

לפני כשבוע וחצי עברתי ניתוח קיסרי מתוכנן. המרדים ביצע הרדמה אזורית אך ההרדמה לקחה זמן והרגשתי שהוא מתקשה להרדים את האזור. מהלך הניתוח היה תקין וכן ההתעוררות מהניתוח, הליכה וכדומה. מספר ימים לאחר מכן, התחלתי לחוש תחושות עקצוצים בכפות הרגליים, בידיים, בגב שמאוד מציקות לי. יש בנוסף גם גרד שנלווה לעקצוצים הללו. האם ייתכן שהתופעות הללו קשורות להרדמה? ואם כן איזה בירור רפואי /טיפול עליי לעשות?

13/11/2019 | 13:18 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אני ממליץ להיבדק על ידי רופא נוירולוג. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב