הגבלת גיל לגז צחוק בכללית סמייל

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

17/10/2019 | 21:03 | מאת: אנונימית

אני בת 19 וחברת כללית. בכללית אפשר לקבל טיפול שיניים בגז צחוק רק עד גיל 15. האם יש בעית בריאות או מקרה מסוים שמאפשר גז צחוק גם למבוגרים? עד כמה שאני מכירה את עצמי, יש לי חרדה מרופאי שיניים. האם צריך לעבור אבחון פסיכיאטרי בשביל ההכרה בחרדה שלי או שאפשר לחשוב על משהו אחר?

27/10/2019 | 14:54 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, מבחינה רפואית, אין מניעה להשתמש בגז צחוק במהלך טיפול שיניים. יש לבדוק את ההסדרים הקיימים בקופה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

27/10/2019 | 15:12 | מאת: אנונימית

אבל קופת החולים לא מרשה גז צחוק מעל גיל 15

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב