ירידה בחמצן מיד לאחר סדציה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

21/09/2019 | 00:22 | מאת: מורן

שלום עברתי סדציה לצורך ניתוח וביקשתי סדציה קלה ולא עמוקה. זה נעשה עם מרדים וחיבור למוניטור מדדים. בחדר ההתאוששות האחות שמה לב שירד לי החמצן ומיד חיברו אותי למסכת חמצן. לדבריה זה יכול לקרות וזה נורמלי ורציתי לדעת האם זה אכן נורמלי ומה הסיבה? והאם להבא זה גם עלול לקרות? זה ממש הפחיד אותי.

23/09/2019 | 10:08 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, הבינותי שעם מתן חמצן המצב השתפר. ירידה בחמצון במהלך סדציה יכולה להיות כתוצאה ממספר גורמים, שלא בהכרח מופיעים בסדציה חוזרת. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב