תגובה קשה לזריקת דיפרוספן,וטיפול עכשוי בשיניים

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

22/08/2019 | 21:19 | מאת: דן

שלום בעבר,אחרי שקיבלתי זריקת דיפרוספן, משום מה פיתחתי אחרי כמה שעות,סימפטומים קשים,כמו כאבי ראש לוחצים,טיניטוס,הרגשה כללית רעה,תופעות שנימשכו חודשים רבים, אני עומד לעבור עקירות שיניים,שאלתי, האם באיזה שהוא מחומרי ההרדמה ברפואת שיניים,בזריקות ההרדמה,ישנם חומרים כימיים,שיש בזריקת הדיפרוספן? האם יש מקום לחשוש,? או שאין קשר בין החומרים שבדיפרוספן ומאלחשים בטיפול שינייים? תודה רבה מראש

25/08/2019 | 08:49 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לאלחוש בשיניים לא משתמשים בתרופה הנמצאת בדיפרוספן. עדיין יש להזהיר את רופא השיניים מהתופעה שתיארת. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב