כאבי עצמות פזורים .בעחקר עצמות הסרעפת

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

09/06/2019 | 14:08 | מאת: ענת כהן

אני אשב בת 64. בריאה בדרך כלל. לאחרונה כאבים חזקים באזור הגב העליון מלפנים ובצלעות הגב .וכמו כן לעיתים כאבי עצמות מפוזרים . החלפתי מפרק ירך לפני 7 שנים אך סובלת מכאב כרוני בברכיים. ( גם כאב חדש ) . עשיתי בדיקות דם על ידי ראומטולוג , וגם איסוף שתן, ויצא תקין . תוצאות צילום ע"ש הם ; שינויים ספונדילוטים עם נזק דיסקלי בגובה החוליות c4-c6.,שינויים ניווניים בגופי החוליות עם זיזים גרמיים. מרווחים בין חולייתיים שמורים. מה המשמעות של הרנטגן ומה ניתן לעדשות במצב זה ? אם בכלל ? תודה רבה רבה .

11/06/2019 | 07:58 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, השינויים בעצמות עלולים להיות סיבה לכאבים. אני ממליץ לפנות למרפאת כאב. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

13/06/2019 | 17:31 | מאת: ענת

תודה רבה רבה

26/06/2019 | 21:47 | מאת: איילת

חייבת להמליץ לך על מוצר שאמא שלי נוטלת כבר 4 חודשים וחולל לה פלאים שמו דנסיטי. היא לקחה שנתיים סידן שלא עזר במיוחד והמוצר הזה העלים לה את כאבי העצמות וחולל פלאים . שווה לבדוק! רפואה שלמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב