דימום מהאף והרדמה ארוכה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

19/05/2019 | 15:11 | מאת: קארין

שלום! אני אמורה לעבור ניתוח שכרוך בהרדמה של 3-4 שעות. מזה כשלוש שנים יש לי דימום מהאף בדכ בעקבות מגע או קינוח אך לעיתים ספונטני. כלי דם (אחורי יחסית) נצרב מספר פעמים ונפתח שוב. האם ישנן סכנות בהרדמה במקרה כזה ומה אפשר לעשות על מנת להפחיתן? תודה.

21/05/2019 | 16:18 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לא ברור איזה ניתוח את עומדת לעבור, כי בהתאם לכך רמת הסיכון לדימום באף. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

21/05/2019 | 16:47 | מאת: קארין

תודה על התשובה. הניתוח לא קשור כלל לאף. זה ניתוח להקטנת חזה עקב בעיות גב. העניין שמדובר בניתוח ארוך.  תודה.

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב