כאב כרוני בשרירי הבטן

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

25/04/2019 | 23:50 | מאת: סבא

בן 81 כאב שנמשך למעלה מ-10 שנים בשרירי הבטן. נרגע במנוחת הלילה מחמיר במשך היום. שורת בדיקות הראתה שהכאב הוא בשרירים בלבד. מרפאת כאב בבית חולים הציעו לי דיקור סיני--לא עזר. הציעו לי ketospray לא עזר. אין לי כח לחפש רופאים חדשים, אלא אם ידוע על פתרון מעשי.

29/04/2019 | 09:41 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לפי התאור שלך לא ברור מה מקור הכאב. לא ניתן להמליץ על טיפול ספציפי בלי בדיקה רפואית ועיון בתוצאות בדיקות העזר. אני ממליץ לפנות פעם נוספת למרפאת כאב. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב