נפילה באמבטיה וכאבים שצצו ברגל שמאל !

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

14/04/2019 | 05:25 | מאת: קרוליין

ביום שלישי נפלתי אחורה על הגב יש לי בלט בגב שמקרין לי לרגל ימין אני נמצאת בטיפולי פיזיטרופיה בטיפולים כבר מתקדמים ולצערי צצו לי כאבים ברגל שמאל אתמול הכאבים היו רק ברגל ימין אני צריכה לדאוג התחיל כבר שיפור ניכר בכאבים ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות יכול להיות שזה תוצאות של הנפילה האמבטיה וזה יחלוף ?

15/04/2019 | 08:30 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, ישנן אפשרויות שונות לגבי מקור הכאב שציינת. יש צורך בבדיקה רפואית והחלטה על המשך הבדיקות, כגון, בדיקות דימות. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב