כאבים חזקים זמן רב אחרי שבר

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

07/04/2019 | 00:13 | מאת: אוראל

עשרה חודשים אחרי שבר במסרק החמישי בכף הרגל הרופא אומר שהשבר התאחה אבל הכאבים שלי הם בלתי נסבלים אני עם תחבושת אלסטית וגם חזרתי ללכת עם המקל.מה זה יכול להיות? זה שכיח זה יעבור?

07/04/2019 | 09:44 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אם השבר התאחה ועדיין הכאב נמשך, מדובר בכאב כרוני. אני ממליץ לפנות למרפאת כאב. חשוב להגיע למרפאה עם כל הבדיקות שנעשו. יתכן שיהיה צורך בבדיקות נוספות, צילומים, מיפוי עצמות וכו'. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב