כאבי צוואר אחרי תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

05/03/2019 | 22:11 | מאת: מ

שלום, שלשום עבקתי תאונת דרכים. התנגשתי במכונית שלפניי. אחרי כמה שעות התחלתי להרגיש כאבים ביד שמאל. הלכתי להבדק ואמרו שאני בסדר. מאתמול הכאב ביד הפך לזרמים והתחיל אצלי כאב בצוואר... בלילה הרגשתי שהגוף שלי מתפרק. היום כל היום הצוואר כאב וכל שניה יצאו לי קנאקים ורעשים מוזרים. האם יש מה לעשות או להמתין שיעבור?

07/03/2019 | 18:46 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, יש להיבדק פעם נוספת על ידי רופא ולשקול ביצוע דימות כגון CT. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב