הדבקת מדבקת בוטרנס ובבוקר הרגשתי רע

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

14/01/2019 | 15:46 | מאת: סלעית

היי אני סובלת מכאבי גב במשך שלוש שנים , מאז שעברתי ניתוח להארכת גיד אכליס , כבר שמה לא נוטלת שום משכך כאבים למרות הכאב , השבוע היה לי ממש קשה ללא יכולת לישון , אז פניתי לרופאת משפחה היא רשמה לי מדבקות בוטרנס במינון 15 שמתי את המדבקה אתמול ובבוקר קמתי עם בחילות והקאות , הורדתי את המדבקה לאחר שדברתי עם הרופאת משפחה , ואני עדין ממשיכה להקיא ועם בחילות , ומרגישה חולשה בגוף כמה זמן לוקח עד שהגוף מתנקה מהתרופה והאם יש משהו שיכול להקל

שלום רב, מינון 15 הוא כנראה גבוה מדי בשבילך. בדרך כלל, תופעות לוואי כמו בחילות והקאות חולפות עד 24 שעות אחרי הורדת המדבקה. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב