אירוע מוחי הורדם הונשם ועשו לו צינטור בעורק הראשי התעורר

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

14/01/2019 | 05:29 | מאת: איציק

יומיים אחרי, הזודנה עליו עדיין עד שידבר , העבירו לחדר אישפוז הזונדה השתחררה היה כמה נסיונות להחזיר לו אותה וזה גרם לדימום הקאות וזיהום בריאה בגלל שבלע הקאה , הרדימו אותו והוחזר לטיפול נמרץ נתנו לו טיפול אנטיביוטי אחרי ארבעה ימים יש שיפור בכל המדדים , כליות 2,7 והזיהום ירד מאוד החום 36 , הפסיקו הרדמה ועדיין לא מתעורר מחר ינסו שוב , מדובר באח שלי בן 54 כשברקע הוא סובל מגאוט סוכר וכו , למה. הוא לא מתעורר ? ומתי יתעורר בנסיבות הנל הוא בטיפול נמרץ תל השומר

14/01/2019 | 10:32 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, קצב התעוררות תלוי בסוג התרופות שהמטופל קיבל, תפקוד הכליות והכבד ורמת הפגיעה במוח (אם הייתה). בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב