מדד מלמפטי 4 , ודום נשימה בשינה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

22/10/2018 | 18:31 | מאת: דוד

שלום רב. אני בן 52 בעודף משקל. בשבוע הבא אני אמור לעבור ניתוח סינוסים בהרדמה מלאה . ידןע לי שהמדד המלמפטי שלי הוא 4 כך נאמר לי , ואני סובל מדום נשימה בינוני בשינה. מעבר לכך בדיקות הדם אקג וכדומה תקינות לחלוטין. אושרתי לניתוח עי המרדים בטרום ניתוח. האם יכול להיות מצב שתהיה בעיה באינטובציה שלי ולא יצליחו לעשות ? ואני נורא חושש מההרדמה כי זה פעם ראשונה.

04/11/2018 | 15:11 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אכן, עם הנתונים שתיארת יתכן קושי באינטובציה. עקב סיבות טכניות לא יכולנו להשיב מוקדם יותר. תקוותי שעברת את הניתוח בהצלחה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב