זרמים שורפים אחרי ובזמן אכילה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

11/10/2018 | 23:42 | מאת: ערן

בחודשים האחרונים שמתי לב לתופעה מוזרה: כשאני אוכל, בעיקר מאכלים מתוקים, אני מרגיש זרמים של שריפה בגב (בגב העליון עם הקרנה לאיזורים אחרים). זה קורה מייד כשאני מכניס את המזון לפה, אפילו לפני שהוא מתעכל... מה זה יכול להיות? לאיזה רופא עלי לפנות? אילו בדיקות כדאי לעבור?

17/10/2018 | 10:51 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, התופעה אכן לא ברורה. יש לבדוק האם מדובר בהחזר תוכן קיבתי וגירוי בושט בעקבות כך. או גירוי של הלבלב. יש להיבדק ע"י רפא משפחה ולהחליט על הצורך בייעוץ רופא גטסרואנתרולוג. ב ב ר כ ה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל חלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב